Ολοκληρωμένο πακέτο σχεδίασης και κατασκευής e-shop

Χρειάζεστε ένα επαγγελματικό e-shop το οποίο

Αν η απάντηση στα παραπάνω ήταν ΝΑΙ !

Τότε μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για την υλοποίηση του!
Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε την κατασκευή του eshop σας με σκοπό την μετατροπή των επισκεπτών σε online πελάτες της επιχείρησης σας

WordPress & WooCommerce ή Opencart

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το eshop σας μέσω της πλατφόρμας wordpress ή opencart, με βάση τις ανάγκες σας.
Αυτό σας δίνει την δυνατότητα να σας εκπαιδεύσουμε έτσι ώστε οι ίδιοι να μπορείτε να ανεβάσετε τα προϊόντα σας, χωρίς να χρειάζεται η παρέμβαση μας!

Σχεδιασμός του Eshop

Σας παρουσιάζουμε σχέδια τα οποία είναι όμορφα, προσεγμένα, φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης και προς τον χρήστη που επισκέπτεται το eshop σας, αλλά πάνω από όλα σας παρουσιάζουμε σχέδια που σας καλύπτουν και είναι ιδανικά για τα προϊόντα που πουλάτε!

Τρόποι Πληρωμής

Σας προσθέτουμε όλους τους γνωστούς τρόπους πληρωμής, συγκεκριμένα:

a

Ασφάλεια και προστασία συναλλαγών

Σε κάθε eshop προστίθεται SSL, δηλαδή πρωτόκολλο που χρησιμοποιείται ευρέως για ηλεκτρονικές αγορές και χρηματικές συναλλαγές, ώστε όλο το περιβάλλον να είναι ασφαλές για τον επισκέπτη που θα πραγματοποιήσει την αγορά του.

Αποστολές Προϊόντων

Σας δημιουργούμε ειδικά τμήματα μέσα στην διαχείριση του eshop σας, ώστε να μπορείτε να στείλετε τα προϊόντα σας εντός και εκτός Ελλάδας.

Χειρισμός αποθέματος/προσφορές

Σας δημιουργούμε ειδικό τμήμα χειρισμού του αποθέματος των προϊόντων σας, όπως και ειδικό τμήμα χειρισμού των προσφορών και των εκπτώσεων σας.

» Translate