Προώθηση Ιστοσελίδων

Η Κατασκευή ιστοσελίδας είναι σίγουρα ένα μεγάλο βήμα για την προβολή της επιχείρησης σας, αλλά για να δουλέψει προς όφελος σας θα πρέπει να αποκτήσει επισκεψιμότητα.

Την στιγμή που δημιουργήσατε την ιστοσελίδα σας, δεν μπορεί να σας βρεί ο χρήστης μέσω κάποιας αναζήτησης, εκτός αν πληκτρολογήσει άμεσα το url του site σας.

SEO - Βελτιστοποίηση Περιεχομένου

Το SEO ή αλλιώς η Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης, είναι ένα υποσύνολο του “μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης” (SEM). Το SEM μαζί με το Outreach, Insight, Social κλπ αποτελούν ένα σύνολο ενεργειών που ονομάζουμε Digital Marketing. Συνεπώς, το να λέμε ότι κάνουμε απλά SEO δεν είναι σωστό γιατί η Google θέλει μια ποικιλία από όλες τις ενέργειες. Δεν προσφέρουμε απλά υπηρεσίες SEO, αλλά ένα ολοκληρωμένο πακέτο Digital Marketing

Διαχείριση Social Media

Πλέον που οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε τα οφέλη που προέρχονται από μια ισχυρή παρουσία της επιχείρησής σας στα social media, θα αντιλαμβάνεστε την αναγκαιότητα πρόσληψης ενός επαγγελματία. Εμείς μπορούμε να αναλάβουμε την διαχείριση των σελίδων σας στα social media κατέχοντας τις δεξιότητες copywriting & graphic design, απαραίτητες για την δημιουργία μιας επαγγελματικής εικόνας της επιχείρησης σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Google Adwords

Ανεβάστε σήμερα κιόλας την ιστοσελίδα σας στην πρώτη θέση της Google με 100% στοχευμένες καμπάνιες Google Adwords (PPC).

Καταχώρηση σε μηχανές αναζήτησης

Σας καταχωρούμε σε όλες τις βασικές μηχανές αναζήτησης ώστε να υπάρχει το site σας στους καταλόγους των μηχανών αυτών και οι επισκέπτες να μπορούν να σας βρουν ανεξάρτητα την μηχανή αναζήτησης που χρησιμοποιούν.

Σύνδεση με Jetpack

Το jetpack είναι ένα εργαλείο στατιστικών καθαρά για τα site βασισμένα στο wordpress. Μπορείτε από εδώ όπως και από το google analytics να βλέπεται τα στατιστικά της σελίδας σας με πιο εύκολο όμως τρόπο μέσα από το site σας.

Σύνδεση με google analytics

Σας προσθέτουμε την σελίδα στο google analytics, από όπου θα μπορείτε να δείτε τα στατιστικά της google για την ιστοσελίδα σας, όπως επίσης ενεργοποιούνται όλες οι λειτουργίες ελέγχου των επισκεπτών του site σας.

Google my business

Εφόσον είναι εφικτό και η σελίδα σας ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του google my business, αξιοποιούμε την λειτουργία της google περί εμφάνισης επαγγελματιών, επιχειρήσεων σε συνδυασμό με τις ιστοσελίδες τους, έτσι ώστε να έχετε και μία 2η εικόνα κατα την αναζήτηση του ονόματος σας από τους χρήστες.

Social Media

Σας συνδέουμε την ιστοσελίδα σας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έχετε ή εκείνα που θα σας φτιάξουμε (facebook,twitter,instagram), προκειμένου να μπορείτε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του site σας με πιο γρήγορο και πάνω από όλα δωρεάν τρόπο.

Με την υποστήριξη του

Φροντίζουμε για τα καλύτερα αποτελέσματα

Επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και μεθόδους που αφορούν την προώθηση ιστοσελίδων, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε το αποτέλεσμα των υπηρεσιών μας. 

Δείτε μερικές top αναζητήσεις της google αυτή την στιγμή (live):

» Translate