Τι σημαίνει Social Media;

Η χρήση των Social Media αποτελεί βασικό μέσο προώθησης μιας επιχείρησης λόγω της δυνατότητας διασύνδεσης και αλληλεπίδρασης των χρηστών.

Φτιάχνουμε για εσάς την σελίδα σας στο Facebook, το προφίλ σας στο Instagram και το προφίλ σας στο Twitter.

Χρειάζομαι Social Media;

Υπάρχουν άνθρωποι που ψάχνουν για την εταιρεία σας.
Εάν η εταιρεία σας προσφέρει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που μιλάνε για αυτό και αναζητούν εταιρείες που την παρέχουν μέσω των social media.
Το να έχετε λοιπόν social media, είναι μία διευκόλυνση των χρηστών να σας βρουν και να δουν κάτι από εσάς, πριν αναλύσουν περισσότερο τις υπηρεσίες που παρέχετε μέσω του site σας.

Γιατί να φτιάξω σελίδα στο facebook ;

Για καλλιτέχνες, συγκροτήματα, για εταιρική ή προσωπική χρήση, φτιάξτε σελίδα στο facebook, γιατί:

  • Σας δίνει τη δυνατότητα να αυξήσετε την προώθηση και προβολή της ιστοσελίδας σας.
  • Μετά τη δημιουργία, φροντίζουμε και την προώθησή τους με προσέλκυση μελών κτλ.
  • Ο τρόπος εμφάνισης των σελίδων στο facebook δίνει κύρος και επαγγελματικότητα στην εταιρία σας, αρκεί να επενδύσετε χρόνο σε αυτή.

Γιατί να φτιάξω σελίδα στο Instagram;

Για για εταιρική ή προσωπική χρήση, φτιάξτε προφίλ στο instragram, γιατί:

  • Από την στιγμή που θα έχετε ένα μεγάλο προσωπικό δίκτυο από ακόλουθους, οι πωλήσεις θα είναι πολύ εύκολες με ένα απλό story.
  • Οι κοινοποιήσεις φωτογραφιών και story στους ακόλουθους σας, το καθιστούν ιδανικό εργαλείο για δωρεάν διαφήμιση.

Γιατί να φτιάξω σελίδα στο Twitter;

Για για εταιρική ή προσωπική χρήση, φτιάξτε προφίλ στο twiitter, γιατί:

  • Σας παρέχει την δυνατότητα να διαφημίσετε την ιστοσελίδα σας και να την προωθήσετε, προκειμένου να αυξήσετε τις προβολές της και την κατάταξη της στις μηχανές αναζήτησης κτλ.
  • Μπορείτε να μοιράζετε το site και τις ανακοινώσεις σας απευθείας σε όλους τους followers σας μέσω συχνών post.

Σύνδεση με το site σας

Αφού σας φτιάξουμε είτε σελίδα στο facebook, είτε προφίλ στο instagram, είτε προφίλ στο twitter, σας κάνουμε σύνδεση των προφίλ σας στα social media με το site σας, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να σας βρούνε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απευθείας μέσα από το site σας!

Αμεσότητα = Ταχύτητα

Με το που ένας επισκέπτης εισέρχεται στο site σας ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το πότε θα φύγει. Αυτό σημαίνει πως έχετε περίπου 7 δευτερόλεπτα για να του δώσετε τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται προκειμένου να γίνει τακτικός επισκέπτης του site σας.

Πληροφορίες όπως, τα social media σας, είναι σημαντικό να εμφανίζονται εκεί που ο χρήστης κοιτάει κατά την είσοδο του στο site σας!

» Translate